Waarom zou u kiezen voor een online werkplek?

cloud

Kostenbesparingen realiseren

Een bedrijf dat kiest voor online werkplekken kan aanzienlijke kostenbesparingen realiseren. Zo is het niet meer nodig om in een eigen infrastructuur met bijbehorende servers te investeren. De aanschaf van hardware kan flink in de papieren lopen. Daarnaast is hardware op de dag van aanschaf eigenlijk al verouderd. Bij een oplossing met online werkplekken hoeft een bedrijf niet te investeren in achterliggende hardware. FreshIT biedt online werkplekken op maat. Wij doen dat voor meerdere ondernemingen.

security

Altijd automatisch de laatste versies van software

Het updaten van software is binnen bedrijven altijd een lastige zaak. Veel werknemers vergeten software op hun desktop pc’s te updaten. Soms hebben ze geen tijd om updates te installeren en in bepaalde gevallen vinden werknemers dit klusje ook veel te ingewikkeld. Veel ICT-afdelingen hebben vaak ook geen tijd of zin om de gebruikers hiermee van dienst te zijn. Het resultaat is vaak dat op veel bedrijfscomputers verouderde software draait. Verouderde software brengt de nodige risico’s met zich mee. Er bestaat gevaar dat bedrijfsdata gaat uitlekken of dat virussen en malware het bedrijfssysteem binnensluipen. Onze online werkplekken zorgen ervoor dat alle applicaties van de laatste updates worden voorzien. De software is hiermee altijd up-to-date met de meest recente functionaliteiten. Medewerkers hoeven niets te doen en beschikken over de laatste versies van applicaties.

data

Maatwerk voor elk type bedrijf

FreshIT biedt maatwerk aan op de online werkplekken. In veel bedrijven gebruiken ze maatwerkapplicaties die speciaal voor bepaalde toepassingen zijn ontwikkeld. Zo’n applicatie staat vaak op een server binnen het bedrijf. Wij van FreshIT kunnen zo’n applicatie ook naar de cloud verplaatsen. Het voordeel is dat zo’n applicatie in een beveiligde en stabiele omgeving van een datacenter draait.

secure

Altijd en overal toegang tot applicaties en data

Op elk apparaat met internettoegang heb je altijd en overal toegang tot alle applicaties en bestanden. Een gebruiker heeft slechts een internettoegang nodig om te kunnen werken. Toegang tot je online werkplek vanaf elk apparaat met internettoegang is handig voor alle bedrijven die toekomstgericht kijken en modern willen werken. De verbinding tussen het apparaat en de servers van FreshIT online werkplekken is beveiligd en versleuteld in een professioneel datacenter. Werk je vanaf een openbare plek via een onbeveiligde wifiverbinding, zorg er dan altijd voor dat de VPN aan staat die wij installeren op uw systeem.

server

Geen ICT-afdeling meer nodig

Een bedrijf met conventionele werkplekken heeft altijd een automatiseringsafdeling nodig om de gebruikers te ondersteunen. Denk aan het inrichten van werkplekken en het installeren van software, patches en updates. Bij online werkplekken heb je eigenlijk geen automatiseringsafdeling meer nodig. Alles wordt geregeld door FreshIT.

support

Verhoging productiviteit en samenwerking

Met online werkplekken kunnen bedrijven hun productiviteit verhogen en hun medewerkers beter laten samenwerken. Alle medewerkers werken met dezelfde applicaties en dat komt de online samenwerking ten goede. Ze kunnen gemakkelijk bestanden delen en bedrijfsinformatie uitwisselen. Cloudapplicaties zijn aan de achterkant vaak met elkaar verbonden en dat maakt de uitwisseling van gegevens relatief eenvoudig. Vanaf hun online werkplek hebben medewerkers toegang tot alle data, die online snel te doorzoeken zijn op trefwoord. Data staan niet meer op lokale computers en dat is uit het oogpunt van databescherming een prettige gedachte.

Cloud werkplek

* Prijzen zijn exclusief BTW
49,95 / per maand
Online werkplek

Online werkplek

Virtuele werkplekken in de cloud voor iedereen die jij toegang geeft

 

 • Complete werkplek in de cloud
 • Veilig en ongestoord werken waar je maar wilt
 • Nooit meer zorgen over ICT
 • Eigen omgeving 
 • Office 365 inbegrepen
 • Gratis support op afstand
 • Veilige back-ups van bedrijfsdata
 • Kostenbesparingen realiseren
 • Geen aanschaf van hardware
 • Verhoging productiviteit en samenwerking
 • Altijd en overal toegang tot applicaties en data
 • Altijd automatisch de laatste versies van software
 • Geen ICT-afdeling meer nodig
 • Maatwerk voor elk type bedrijf
 • Gratis telefonisch advies